Gepland onderhoud Datacenter

Om de beschikbaarheid van onze webhostingdiensten aan u te kunnen garanderen voert de beheerder van het Datacenter periodiek noodzakelijke tests en onderhoud uit. Dit is onder andere de reden dat er op dinsdag 18 april 2017 tussen 12.00 uur en 13.00 uur een zogeheten Black Building Test (BBT) gepland staat.

U zult geen hinder ondervinden van dit onderhoud. Toch informeren wij u graag. Om circa 12.00 uur zal het datacenterteam van onze leverancier de inkomende elektrische voeding (netvoeding) van het Datacenter afschakelen, waarna de UPS-en en generator de spanningsvoorziening overnemen.

Wij danken u voor uw begrip en doen ons uiterste best om mogelijke hinder voor u te beperken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0183-309104 of stuurt u een e-mail naar support@generalgroup.nl