7 bonussen voor midden en kleinbedrijf in Microsoft 365

U heeft ze ongetwijfeld gezien, de advertenties voor Microsoft 365 voor MKB.
Ze verschijnen op verschillende websites en in Windows notificaties, uw werknemers sturen u betekenisvolle blikken en blijven erop terug komen. Hoogstwaarschijnlijk heeft u zelf al eens online gekeken waar het nu allemaal om draait. Maar is Microsoft 365 een noodzakelijke upgrade voor uw midden- of kleinbedrijf? Het antwoord is ja! Het is meer dan een vernieuwde set tools, het is een krachtpatser voor efficiëntie en productiviteit. Hier zijn 7 directe redenen waarom upgraden naar Microsoft 365 onmisbaar is voor eigenaren van het midden en klein bedrijf (het MKB).

1. Gegevensbeveiliging is ingebouwd

Microsoft 365 is gemaakt met gegevensbeveiliging als kern. Dankzij de ingebouwde nalevings- en beveiligingsprotocollen is uw cloudopslag veilig en kunt u de toegang beheren, zodat uw waardevolle gegevens precies daar blijven waar u ze hebben wilt. Door uw gegevens in de 365-cloud op te slaan, blijven ze veilig in geval van nood, met 1 TB opslagruimte per gebruiker inbegrepen zonder extra kosten.

2. Weg met het licentiedrama

Verschillen in softwareversies zijn een heuse echte nachtmerrie voor kleine ondernemingen. Niet elk systeem doet dezelfde dingen en de helft van de tijd kunnen ze niet eens dezelfde bestanden openen. Het wordt al snel een mengelmoes van tijdelijke oplossingen en verloren tijd. Microsoft 365 omvat licenties voor de hele organisatie met tegelijkertijd upgrades.

3. E-mailopslag zonder beperkingen

Niet iedereen heeft een opgeruimde mailbox. In feite hebben de meeste mensen de neiging om berichten voor altijd in hun inbox achter te laten. Af en toe doen we een snelle opruiming, maar alleen als de melding binnenkomt dat de mailbox vol is. Ondertussen ‘bouncen’ nieuwe e-mails van klanten mogelijk weg met het oude bericht ‘mailbox vol’. Oeps! In Microsoft 365 kunnen uw medewerkers communiceren zonder zich zorgen te maken over opslagruimte.

4. Tijdbesparend

Elke medewerker in uw bedrijf houdt vergaderingen, e-mails en contacten – vrijwel altijd op meerdere platforms. Microsoft 365 brengt al die elementen samen en integreert naadloos voor een efficiënter tijdbeheer. Contacten die via mobiel worden bijgewerkt terwijl ze offsite zijn, worden automatisch bijgewerkt op alle verbonden apparaten. Vergaderingen die in een e-mail zijn gepland, worden direct aan de agenda toegevoegd. U kunt zelfs vanaf elk apparaat bestanden openen, onderweg bewerken en dan weer op kantoor, gewoon verdergaan waar u was gebleven.

5. Voorspelbare kosten

Vergeet het plannen (en uitstellen) van die dure upgrades. Microsoft 365 heeft betrekking op kleine bedrijven. U kunt een abonnement kiezen op basis van uw unieke behoeften en op elk moment wijzigen. U kunt zelfs het aantal gebruikers toevoegen of verminderen terwijl u schaalt en stroomlijnt. Het is eenvoudig om Office 365 in uw maandbudget in te passen, zodat u weet dat u de allerbeste en nieuwste software voor kleine bedrijven hebt.

6. Werk onderweg met Microsoft 365 voor MKB

De dagen van gehannes met privénetwerk- en beveiligingsinstellingen zijn voorbij dankzij Microsoft 365. Je hebt zelfs geen speciale IT-vaardigheden of extra software nodig. Gebruikers hebben nu veilig toegang tot hun bestanden vanuit huis, tijdens hun woon-werkverkeer of tijdens vergaderingen voor indrukwekkende presentaties. Heb je een internetverbinding? Dat is alles wat uw medewerkers nodig hebben om een optimale productiviteit te behalen.

7. Blijf up-and-running zonder downtime

Maar liefst 25% van de kleine bedrijven sluit permanent na een overstroming, brand, crash of cyberaanval. Met Microsoft 365 worden al je gegevens opgeslagen in de cloud met ingebouwde back-ups voor redundantie. Wat er ook gebeurt, uw gegevens zijn er, zodat u aan de slag kunt blijven – en altijd een voorsprong heeft op de rest.

Benieuwd wat Microsoft 365 voor uw onderneming kan betekenen? Neem contact op met ons en wij adviseren u graag!

Neem contact met ons op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.