Zakelijk internet voor jouw bedrijf, wij maken het eenvoudig

Als ondernemer weet je dat tegenwoordig bijna alles via het internet gaat. Zakendoen zonder een goede internetverbinding is vrijwel onmogelijk. Denk aan thuiswerken, de administratie, online gegevens opzoeken, via email contact houden met klanten of leveranciers, bestellingen plaatsen etc.
Internet is vandaag de dag onmisbaar voor bedrijven. Kleine bedrijven of ZZP’ers kunnen soms nog uit de voeten met een particuliere verbinding. Maar de meeste (grotere) bedrijven kiezen voor een zakelijke verbinding. En dat heeft een goede reden.

Zakelijke internetverbindingen hebben meer mogelijkheden dan particuliere/consumenten verbindingen. Zeker wanneer jouw organisatie groeit. De voordelen van zakelijk internet zitten in de extra mogelijkheden en de zekerheden op onze zakelijke verbindingen.

We zetten even een aantal verschillen voor je op een rij.

Meer aansluitmogelijkheden met zakelijk internet.

Helaas is snel breedbandinternet, zoals bijvoorbeeld VDSL of glasvezel, nog niet overal toegankelijk. Voor particuliere verbindingen gebeurt de uitrol in een woonwijk pas als er meerdere afnemers zijn. Providers sluiten wijk voor wijk aan. Voor zakelijk afnemers is deze vraagbundeling niet persé nodig. De aansluiting wordt in opdracht van jou als afnemer gerealiseerd.

Geen of een minimale overboeking.

De capaciteit van je verbinding hoef je niet te delen. In veel gevallen is er sprake van overboeking; in het netwerk van de provider deel je de capaciteit van de internetverbinding met meerdere gebruikers. Hierdoor is het maximale productievermogen van jouw verbinding niet gegarandeerd. Dit gaat ten koste van je internet snelheid.
Bij een particuliere verbinding ligt deze overboeking al snel tussen de 20 en 100. Dus 20 tot 100 anderen maken gebruik van dezelfde verbinding. Dit merk je ongetwijfeld in de snelheid. Bij zakelijk internet van General Group ligt deze overboeking tussen de 1 en de 20. De lijnen zonder overboeking zijn weliswaar een duurdere optie, maar je ontvangt wél waar je voor betaalt; een snelle, hoogwaardige en betrouwbare internetverbinding.

Service

Bij steeds meer ondernemingen staat de data in de Cloud of in een eigen datacenter. Telefonie verloopt via internet (VOIP). Hierdoor is een stabiele internetverbinding echt een must. Problemen met de internetverbinding leidt tot internet onderbreking, wat grote gevolgen kan hebben voor je bedrijf. En mogelijk ook omzetverlies. Bij particuliere verbindingen heeft de provider vaak weinig verplichting om je te helpen. Dit wordt ook wel Best-Effort genoemd, en gaat regelmatig gepaard met lange wachtrijen. Een oplossing binnen enkele dagen in plaats van enkele uren. Bij de zakelijke internetverbindingen van General Group ligt de uptime op ruim 99,8%; jouw internet werkt dus altijd. Indien er toch een storing ontstaat, want helemaal storingsvrij kan niemand garanderen, dan wil je meteen geholpen worden. Hierover maken wij afspraken in een Service Level Agreement (SLA).

Flexibele oplossingen aansluitend op de behoefte van jouw bedrijf

Internet providers werken in het geval van particuliere verbindingen vaak met all-in-pakketten. Dit betekent: een vaste (hoge) prijs per maand en diensten waar je vaak niet of nauwelijks gebruik van maakt. Bij de zakelijke internetverbindingen van General Group is dat anders. Niet alle bedrijven zoeken dezelfde oplossing en ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen wat bandbreedte en service aangaat. Wij passen ons aanbod aan op jouw behoefte. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

Extra diensten

Met zakelijk internet heb je meer mogelijkheden:
a. Bellen via Internet (VOIP)
b. Alarm over IP
c. Pinnen over IP
d. Private WAN/VPN

Ontdek de mogelijkheden van zakelijk internet van General Group.

Voor het kiezen van de juiste internetverbinding moeten de juiste vragen worden gesteld om erachter te komen wat de exacte behoefte van jouw bedrijf is. Wij hebben alle vragen al eens voorbij zien komen. Daarom zijn wij de geschikte partner om samen met jou te bepalen welke internetverbinding jouw bedrijf nodig heeft.

Benieuwd naar de internetverbindingen van General Group? Neem contact met ons op. We staan je graag te woord in een persoonlijk adviesgesprek.